Bloomberg’in baş emtia stratejisti Mike McGlone, Bitcoin düşüşü ile aynı zamanda meydana gelen hisse senedi piyasasında bir düşüşü gösteren bir grafik paylaştı .
Diğer grafik, Bitcoin’in düzeltme testini geçmiş olabileceğini gösteriyor. McGlone, potansiyel sonuçların Bitcoin’in lehine olduğunu da sözlerine ekledi.
Bloomberg’in emtia konusundaki baş uzmanı, yalnızca Bitcoin’in değil, hisse senedi endekslerinin de düştüğü 19 Mayıs’ta piyasadaki düşüşü hatırlattı.
McGlone, Bitcoin’in keskin düşüşünü Nasdaq 100 Hisse Endeksindeki mütevazı bir düşüşle karşılaştıran bir grafik paylaştı.
Bitcoin ve Nasdaq 100 Hisse Endeksi’nin zirveleri ve düşüşleri aynı anda gerçekleşiyor.
19 Mayıs’taki piyasa düşüşünün “Bitcoin’in arkasında” gerçekleştiğini ve böylece kriptonun şu anda ana akım haline geldiğini gösterdiğini belirtti.
McGlone’a göre, bu düşüşün potansiyel sonuçları “Bitcoin’in lehine başlıklandırılıyor”.